Afscheid Peter Broertjes

17-12-2018
Meester Peter gaat per 1 januari met vervroegd pensioen en gaat afscheid nemen van de school.

Peter Broertjes heeft zich gedurende zijn gehele onderwijsloopbaan gewijd aan de Roelof Venema School. Hij gaat nu per 1 januari met vervroegd pensioen en gaat afscheid nemen van de school.

Dat lijkt onvoorstelbaar, want alle oud-leerlingen van de RVS kennen Meester Peter.

Een betrokken en gedreven 'doener' die jarenlang op de locatie Amsterdamseweg een steunpilaar was voor het team en de directie, die toen vaak op afstand zat door de problematische huisvesting.

Bij festiviteiten van veel klassen, maar ook van de school als geheel, stond hij klaar met zijn gitaar en zijn muzikale talent. Voor ouders was hij een warme, betrokken en begripvolle gesprekspartner. Kortom we gaan een heel bijzondere en fijne collega gedag zeggen.

Omdat de kerstviering alle aandacht opeist, zullen we als team op 18 januari afscheid nemen van Peter.

Hij zal de komende week voor het laatst voor de groep staan en afscheid nemen van de kinderen van de bovenbouw.

Ouders die afscheid willen nemen van hem zijn welkom na de les op dinsdag 18 dec. en donderdag 20 dec. of na de kerstviering. Peter is dan te vinden in de hal van de groepen 7 en 8.