Buitenschoolse activiteit Theater

03-12-2018
Sinds 2010 wordt de naschoolse activiteit Musicaldance Battle jaarlijks met groot succes aangeboden op diverse basisscholen in de gemeente Zaanstad, Purmerend, Landsmeer en omliggende gemeenten. Wij zijn verheugd u te kunnen berichten dat dit schooljaar de Musicaldance Battle ook op vele basisscholen in Amstelveen zal worden aangeboden waaronder ook op Brede School Roelof Venema.
De Musicaldance Battle, een activiteit voor kinderen van groep 3 t/m 8, bestaat uit 20 lessen inclusief de generale repetitie. Tijdens deze naschoolse theateractiviteit staan zang, dans, theater, samenspel, speltechnieken en performance centraal in de lessen. Naast plezier dragen de lessen tevens bij aan het vergroten van de persoonlijke, sociale en creatieve ontwikkeling van het kind.

Onder begeleiding van een musical-/theaterdocent werken de deelnemende kinderen aan een mini musical gebaseerd op een bekende musical zoals o.a. Belle en het beest, Alice in Wonderland, de Leeuwenkoning, Robin Hood, Matilda, Grease, Mama Mia en vele andere De Musicaldance Battle zal worden afgesloten met een groots optreden in Schouwburg Amstelveen waar de uiteindelijke vriendschappelijke battle tussen de deelnemende Amstelveense basisscholen zal plaats vinden. En rijst de vraag ... Welke school weet de wisselbeker te veroveren?

Houdt uw zoon/dochter van zingen, dansen, toneelspelen en performen dan is deze cursus wellicht een leuke en leerzame activiteit voor uw kind.

U kunt de inschrijfformulieren vinden via de link voor groep 3 t/m 5 en voor de groep 6 t/m 8.

Heeft u vragen neemt u dan gerust even per email contact op met Kreavaria
email: info@kreavaria.nl
Tel.nr.: 06 246 320 30